Om ossHistoria, Vision, Säker vatteninstallation...etc

ABK VVS, är en Auktoriserad VVS-installatör enligt de gällande branschreglerna Säker Vatteninstallation. Detta innebär att samtliga våra montörer och arbetsledare är utbildade och legitimerade enligt gällande regler.

Säker Vatteninstallation är branschregler framtagna av VVS-branschen i samarbete med försäkringsbolag och leverantörer i September 2005.

Vattenskador, legionellaspridning, brännskador, förgiftning mm är stora problem. Därför har branschens aktörer tagit fram ett regelverk som heter Branschregler Säker Vatteninstallation. Detta regelverk ställer krav på både installatörer och produkter. Allt för att ge kunden en ökad säkerhet och trygghet. I detta regelverk ingår...


Superföretag 2015…

Vi är stolta att blivit utsedda, i Veckans Affärer, till ett Superföretag 2015 !
För att komma med i rakningen hos Veckans Affärer krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven. Något vi på ABK VVS-installation är stolta att uppfylla!


Historia…

ABK VVS startades 2009, av Karl Lindqvist och har många års erfarenhet utav alla slags förekommande arbeten i branschen. Vårt mål är att kunna tillgodose behoven för såväl privatpersoner som för företag. Vi har och arbetar tillsammans med Kungsbacka Kommun, med bostadsanpassningar för människor med funktionshinder.

Vi är idag i 10st medarbetare, och vi är anslutna med Byggnads Västs kollektivavtal.

Vi anser att det är viktigt att satsa på våra medarbetare både vad gäller utbildning och arbetsmiljö. ABK VVS är öppna för att satsa på ungdomar för återväxt, vi anser att det är en möjlighet att få in nya duktiga medarbetare inom VVS, vilket gör att vi skapar tillväxt och förnyelse inom branschen.

Vårt team består av ett härligt gäng med motiverade VVS:are, som gör sitt yttersta för att kunden skall bli nöjd!


Leverantörer

På ABK VVS-installation arbetar vi bara med toppskiktet av material, från de bästa leverantörerna. Vi anser att kvalitet betalar sig i längden!

Ahsell
Lundagrossisten
Dahl
AB Rörpojkarna

Öppettider

Mån - Fre: 07.00 - 16.00
Lör: Stängt
Sön: Stängt

Kontakt Ta kontakt med oss redan idag!

 

Kontaktformulär

Kontaktuppgifter

Tel: 0709-997208
Hemsida: www.abkvvs.se

Adress

ABK VVS-installation
Faktorvägen 17G
434 37 Kungsbacka

 Hitta oss